Iwan te Winkel 

Director collection & operations PreZero

Iwan te Winkel is voormalig logistiek manager van het Jaar. Al jaren houdt hij zich bezig met de binnenstedelijke uitdagingen van transport en is hij pionier in de bouwhubs met het concept LeanWorks. Minder rijden, minder vervuilen. Zijn uitdaging is de logistieke paradox van circulariteit; Hoe beter we afval scheiden hoe hoger de recyclingwaarde, maar ook de behoefte aan transport. Green Collective is daarvan een mooi voorbeeld.
Als onderdeel van Schwarz Gruppe, is PreZero samen met Lidl sinds kort in staat als eerste bedrijf ter wereld te voorzien in de eigen circulariteit.

Renzo Akkerman

Associate Professor WUR

Renzo Akkerman is Associate Professor in Operations Research en Logistiek aan Universiteit van Wageningen. Daarvoor, was hij Professor in Operations Management and Technology aan de Technische Universiteit van München en Associate Professor in Operations Management aan de Technische Universiteit van Denemarken.

Willem Otto Hazelhorst 

Senior consultant Water, Verkeer en Leefomgeving (WVL) bij Rijkswaterstaat

Met een verleden als logistiek consultant bij Berenschot en zijn jarenlange ervaring bij de overheid, spreekt Willem Otto Hazelhorst zowel de taal van de overheid als het bedrijfsleven. Hij heeft een brede kennis van alle modaliteiten, zowel personen, goederen en buisleidingen (energietransitie en gevaarlijke stoffen). 

Richt zich meer en meer op duurzaamheid en dan met name klimaatadaptatie en -mitigatie: vraagstukken rond (mondiale) economie en welzijn. Is daarnaast ook geoloog, en was vorig jaar met de Bark Europa op Antarctica.

ir. Kees Machielse 

Lector Transitie van de Haven bij het Kenniscentrum Duurzame Havenstad

Kees Machielse is lector Transitie van de Haven bij het Kenniscentrum Duurzame Havenstad.

André van der Vegt 

Directeur Regio Noord Oost Dura Vermeer

 

Jeroen van den Ende 

Directeur Havenbedrijf Port of Zwolle

Jeroen van den Ende heeft een nautische achtergrond en beschikt over ruime ervaring op het gebied van havenontwikkeling, zowel in operationele als commerciële zin. Hij heeft diverse managementfuncties bekleed bij havengerelateerde bedrijven.

Annemarie Brüning

Dagvoorzitter Summit Duurzaamheid

Annemarie Brüning is tijdens de summit dagvoorzitter. Annemarie is een veelzijdige presentatrice die je kunt kennen van onder andere Hart van Nederland, de Week van Logistiek en de online WMS dag.